Bölge Haber Girişi : 24 Ağustos 2011 00:01

SAĞLIK-SEN'den Afrika'ya 10 BinTL!..

SAĞLIK-SEN'den Afrika'ya 10 BinTL!..
Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Duman, Afrika'nın bugün yaşadıkları ile bütün insanlığın yüzleşmesi herkesin kendisine pay çıkarması ve sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

Erzurum Ajans-Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Duman, Afrika’nın bugün yaşadıkları ile bütün insanlığın yüzleşmesi herkesin kendisine pay çıkarması ve sorumluluk alması gerektiğini söyledi. Duman, “İnsani ve vicdani görevimizi yerine getirmek, kültür ve medeniyetimizden miras kalan yardımlaşma ve dayanışmayı zirveye çıkarmak için; Afrika lı kardeşlerimize milletimizle ve kamu görevlileriyle birlikte bizde merhamet elimizi uzatıyoruz” dedi.

Memur-Sen Camiası olarak Ramazan ayında geleneksel olarak düzenledikleri iftar programlarını iptal ederek, buraya ayrılan kaynağı, kuraklık ve kıtlık dolayısıyla zor bir dönemden geçen Afrika'ya gönderme kararı aldıklarını anlatan Duman, “Sağlık Sen olarak Bizde Afrika’nın içinde bulunduğu bu duruma kayıtsız kalamadık. Türkiye Diyanet Vakfı Somali’ye yardım hesabına üyelerimiz adına 10 bin Tl’lik bir bağışta bulunduk. Bir daha bu acılar yaşanmasın istiyoruz. Yaptığımız bu yardım dolayısıyla üyelerimizden aldığımız olumlu tepkiler, hem yaptığımız bu yardımın ne derece onurlu bir davranış olduğunu hem de Sağlık-Sen üyelerinin Afrika’daki kardeşlerinin içinde bulunduğu bu kötü duruma kayıtsız kalmadıklarını, kalamadıklarını göstermiş oldu. Afrika’daki bu içler acısı durumu yüreğinde hisseden Sağlık-Sen yönetimi olarak Sağlık-Sen’in onurlu üyelerine teşekkür ediyor, Şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.