Spor Haber Girişi : 24 Ocak 2012 13:36

Sağlıkspor'un Taekwondoda başarısı

Sağlıkspor'un Taekwondoda başarısı
Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 16-22 Ocak 2012 tarihleri arasında Alanya’da yapıldı.
Erzurum Ajans-Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 16-22 Ocak 2012 tarihleri arasında Alanya’da yapıldı.
Şampiyonada Erzurum adına Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlıkspor GSK’nü temsilen mücadele eden Ömer F. Şimşek Genç Erkekler kategorisinde 63 kiloda 3. oldu.
Alanya Belediye Başkanı Av. Hasan Sipahioğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli ile Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin katıldığı şampiyonaya 70 ilden 750 bayan 1150 erkek sporcunun yanı sıra 72 hakem, 50 federasyon görevlisi, 100 antrenör ve 70 idareci olmak üzere toplamda 2162 kişi katıldı.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin yaptığı konuşmada; “Taekwondo içinde gençliği, heyecanı ve disiplini barındıran bir yaşam sporudur. Gençlik demek, çoşku, heyecan, beraberlik ve Türkiye'nin geleceği demektir. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Onun için çok çalışacağız ve çoşkulu olacağız. Bu ülkenin bayrağını Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile Olimpiyatlarda göndere sizler çektireceksiniz. Ülke olarak, hedefimiz; Sayın Başbakanımızın da açıkladığı gibi 2020 Olimpiyatları. Biz taekwondo olarak hazırız. İşte taekwondo ailesi burada. Birbirimizi sevip, birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Ne demişler? Küçük insanlar dedikodu yaparlar, orta ölçekli insanlar olayları konuşurlar, ama büyük insanlar projeleri konuşurlar, hayal kurarlar ve onları gerçekleştirirler.” dedi.
Şampiyonada Erzurum adına yarışan ve genç erkekler kategorisinde 63 kiloda 3. lük kürsüsüne çıkan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlıkspor GSK sporcusu Ömer F. Şimşek’i tebrik eden Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, genç sporcuya başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
D
aha öncede 29-23 Ekim 2011 tarihlerinde Gaziantep’te yapılan Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil eden BEAH Sağlıkspor sporcusu Okan Şimşek 74 kiloda Türkiye şampiyonu olmuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.