Spor Haber Girişi : 10 Nisan 2013 15:53

Şampiyon atletler GHSİM'deydi

Şampiyon atletler GHSİM'deydi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şampiyon atletleri ağırladı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şampiyon atletleri ağırladı.

06 Nisan 2013 tarihinde Erzurum'da yapılan Doğu ve Güneydoğu İller arası Atletizm Yarışlarında Genç Erkeklerde şampiyonluk kürsüsüne çıkan Hakan Çeçen ile Yıldız Erkeklerde birinci olan Ayetullah Belir, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Antrenörler Nihat Bayburt ile Yavuz Bayram'ında hazır bulunduğu ziyaretti.

Genç atletleri başarısından dolayı kutlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan, "Erzurum GHSİM olarak, bütün spor dallarına en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Zaten İl Müdürümüz Fatih Çintimar da sporcuların ve sporun büyük destekçisi, başarısından dolayı atletlerimiz Hakan Çeçen ile Ayetullah Belir'i tebrik ediyorum. Antrenörlerini kutluyorum" dedi. Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz'ın da yer aldığı ziyarette, sporculara çeşitli hediyeler ile spor ayakkabısı hediye edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.