Bölge Haber Girişi : 10 Haziran 2010 11:16

Şekerli'de 'Minik eller Büyük etkinlikler'de!

Şekerli'de 'Minik eller Büyük etkinlikler'de!
Erzurum'un Narman İlçesi Şekerli beldesi İlköğretim Okulunda 2009-2010 yılı yıl sonu şenlikleri kapsamında 'Minik eller Büyük etkinlikler' adlı bir program düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Narman İlçesi Şekerli beldesi İlköğretim Okulunda 2009-2010 yılı yıl sonu şenlikleri kapsamında ‘Minik eller Büyük etkinlikler’ adlı bir program düzenlendi.
Okul bahçesinde düzenlenen programa Narman Kaymakamı Alper Tanrısever Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen İlçe Garnizon Komutanı Alaattin Bulut , Şekerli Belde Belediye Başkanı Ferkan Akbulut İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Öz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlit Yıldız ,Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Şekerli Beldesi İlköğretim okulu Ana sınıfı Öğretmeni Hacer Nakışçının yönetimindeki öğrenciler Türkiyem adli oyunu sergiledi. Büyük bir ilgiyle izlenen oyunun ardından ana okulunda okuyun 17 öğrenciye protokolde bulunanlar tarafından katılım belgeleri verilirken minik öğrenciler ise el emeği göz nuru ile hazırladıkları alçı ile yapılan hediyelerini protokolde bulunanlara verdiler. Programda daha sonra ana okulu öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve etkinlik sergisinin açılışı yapıldı. Açılışı Kaymakam Tanrısever tarafından yapılan sergide minik öğrencilerin hazırladıkları Resim, boyama ve diğer çalışmaları büyük ilgi gördü Serginin ardından katılımcılara meyve suyu ve kurabiye ikram edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.