Bölge Haber Girişi : 06 Ocak 2010 01:43

Selcan Karagöl bağımsız olarak mecliste!..

Selcan Karagöl bağımsız olarak mecliste!..
İl Genel Meclisi eski Başkanı Selcan Karagöl, uzun bir aradan sonra bugün ilk kez Bağımsız İl Genel Meclisi üyesi olarak İl Genel Meclisi toplantısına katıldı.

Erzurum eski Valisi Sami Bulut ile 2009 yılı Ekim ayında uygunsuz durumda yakalandığı iddiasıyla gündeme gelen İl Genel Meclisi eski Başkanı Selcan Karagöl, uzun bir aradan sonra bugün ilk kez Bağımsız İl Genel Meclisi üyesi olarak İl Genel Meclisi toplantısına katıldı.

2009 yılı Ekim ayında Erzurum eski Valisi Sami Bulut ile ormanlık alanda uygunsuz bir şekilde yakalandığı iddiasıyla uzun süre medyada yer alan ve ardından Erzurum İl Genel Meclisi Başkanlığından istifa eden, AK Parti tarafından da ihraç edilen Selcan Karagöl, bugün düzenlenen İl Genel Meclisi 2010 yılı Ocak ayı toplantısına yaklaşık 3 ay sonra katıldı. Bağımsız İl Genel Meclisi üyesi olarak katılan Karagöl, en arka sırada oturarak oturumu takip etti.

Gazetecilerin kendisini görüntülemesinden rahatsız olan Karagöl, daha sonra toplantıyı yarıda bırakarak oturumu terk etti. Karagöl toplantı çıkışında gazetecilere açıklama yapmak istemedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.