Spor Haber Girişi : 11 Şubat 2021 13:05

Şen şakrak yolculuk

Şen şakrak yolculuk
Yarın Çaykur Rize'ye konuk olacak BB Erzurumspor, karayolu ile Karadeniz seferine çıktı. Dadaşlar, Rize'ye neşeli bir yolculuk yaptı.

Erzurumajans-Süper Ligin 25’inci haftasında yarın saat 19:00’da Rize Didi Stadı’nda Atmacalara karşı zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, karayolu ile Rize’ye gitti.

 

Dün sabah yapılan antrenmanın ardından kulüp sosyal tesislerinde öğle yemeği yiyen Mavi-beyazlılar, öğleden sonra kulüp otobüsü ile Rize’ye hareket etti.

 

 

Teknik Patron Mesut Bakkal yönetimindeki Dadaşların temsilcisi mutlak üç puan parolası ile Karadeniz seferine çıkarken, futbolcuların oldukça moralli oldukları görüldü. Kaptan Aatif ve arkadaşları bir hayli neşeli bir yolculuk yaptı.

 

Üç eksikle gitti

 

Mavi-beyazlı takım Rize’ye ulaştıktan sonra Ramada Otelde kampa girdi. Dadaşlarda Gabriel Obertan’ın yanı sıra yeni transferler Elbasan Rashani ve golcü Mostapha El Kabir maç kafilesinde yer almadı.

 

 

1-1 biten Kayseri maçının olay adamı kırmızı kartlı ve kadro dışı olan Yaw Ackah da takımda yer almıyor. Ganalı oyuncu maç sonrası kulüpten uzaklaştırılmıştı.

 

Pazaryolu’nda coşkulu karşılama

 

Pazaryolu-İspir üzerinden Rize’ye giden BB Erzurumspor’u Pazaryolu’nda Mavi-beyazlı taraftarlar coşkulu karşıladı. ‘’Adın olmuş dile destan!” sözleriyle teknik heyet ve futbolcuları karşılayan taraftarlar, Mavi-beyazlı bayraklarla takımı Rize’ye uğurladı. Pazaryolu’ndaki Erzurumspor taraftarları, Teknik Patron Mesut Bakkal’a da özel bir ilgi gösterdi. Tecrübeli teknik adam ile talebeleri gösterilen ilgiden bir hayli mutlu olurken, galibiyet sözü verdi.

 

 

Nurullah PALA/PUSULA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.