Kültür-Sanat Haber Girişi : 24 Aralık 2011 17:04

Seval 7 yıl sonra seyircisiyle buluştu

Seval 7 yıl sonra seyircisiyle buluştu
Erzurum`un yetiştirdiği önemli tiyatroculardan biri olan Cumhur Seval, televizyon projeleri sebebiyle ara verdiği tiyatroya geri döndü.
Erzurum Ajans-Erzurum`un yetiştirdiği önemli tiyatroculardan biri olan Cumhur Seval, televizyon projeleri sebebiyle ara verdiği tiyatroya geri döndü.

Erzurum Şehir Tiyatrosu`ndaki arkadaşı Semih Yetimoğlu ile birlikte `Ele avuca sığmaz` oyunuyla yeniden sahne diyen Erzurum`un Teyo Pehlivanı Cumhur Seval, seyirciyle buluştuğu ilk oyunda izleyenleri kahkahaya boğdu.

Erzurum Şehir Tiyatrosu, uzun süredir hazırladıkları `Ele avuca sığmaz` isimli oyunun galasıyla izleyenlere merhaba dedi.

E
rzurum Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda sahnelenen oyunla 7 yıl aradan sonra tiyatroya dönen Cumhur Seval, tiyatro sahnesini çok özlediğini söyledi. Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk ile çok sayıda davetlinin izlediği oyunda afacan bir çocuğu oynayan usta tiyatrocu, yaptığı esprilerle herkesi kırdı geçirdi. Uzun bir aradan sonra arkadaşı Cumhur Seval`la buluşan Semih Yetimoğlu ise oyunla Türkiye turnesine de çıkacaklarını belirtti. Tiyatro ve televizyon için önemli projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Yetimoğlu ile Seval, Erzurumlulardan destek istedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.