Spor Haber Girişi : 03 Temmuz 2012 10:15

Seyyah Ulu Çınarın izinde yolculuğu tam gaz

Seyyah Ulu Çınarın izinde yolculuğu tam gaz
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Seyyah Ulu Çınar’ın izinde, gezi kampları tüm hızıyla sürüyor. Erzurum ve ilçelerinden belirlenen gençler Şanlıurfa’ya uğurlandı.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Seyyah Ulu Çınar’ın izinde, gezi kampları tüm hızıyla sürüyor. Erzurum ve ilçelerinden belirlenen gençler Şanlıurfa’ya uğurlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve 9 dönem halinde gerçekleştirilen hareketlilik projesi kapsamında yapılan gezilerin yanı sıra Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde projesi tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum’dan yaşları 14 ile 24 arasında değişen öğrenciler Malatya’ya ve Sivas’a gönderilirken, Hafta sonu da 180 kişilik bir grup Şanlıurfa’ya gönderildi. Grubu Şanlıurfa’ya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Murteza Cengiz, Proje’nin Erzurum koordinatörü Köksal Kaçmaz, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Cadde Gençlik Merkezi Müdürü Metin Güney ile diğer davetliler uğurladı. Şanlıurfa’ya gönderilen 180 öğrencinin Erzurum ve çevre ilçelerden oluştuğuna işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projesinin büyük bir ilgi gördüğünü söyledi. Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç öncülüğünde Seyyah Uluçınar’ın İzinde Adlı Proje kapsamında 14-24 Yaş aralığındaki gençleri Şanlıurfa’ya gönderdik. Kendilerine hayırlı yolculuklar ve güzel bir gezi diliyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.