Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2012 10:30

Short Track Milli takımı Çek Cumhuriyeti'ne gidiyor

Short Track Milli takımı Çek Cumhuriyeti'ne gidiyor
Short Track Milli takımı, Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak olan Danubia Serisi Yarışları’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Erzurumajans-Short Track Milli takımı, Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak olan Danubia Serisi Yarışları’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Hız tutkunları olarak bilinen short trakçıları, Çek Cumhuriyeti yolu gözüktü. Çek Cumhuriyeti’nin ev sahipliğini yapacağı ve 16-18 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılacak olan olan Danubia Serici Short Track yarışlarında Türkiye’yi Menderes Eren, Davut Tahtacı ve Fırat Yardımcı temsil edecek. Kafilede Antrenör olarak Zeynep Erkılıç görev yapacak. Yarışlar için bugün Çek Cumhuriyeti’ne uçacak olan milli short trackçılar, madalya ile Türkiye’ye dönmek istediklerini söyledi.

Antrenör Zeynep Erkılıç, ülke olarak short trackta yeni olmalarına rağmen her geçen gün başarılı sonuçlara imza attıklarını ve Avrupalı ülkelerin de takdirini kazandıklarını söyledi. Short track Milli takımının hocası Zeynep Erkılıç, “Ümit ediyorum ki, bu sezon Romanya ve Bulgaristan’da elde ettiğimiz başarıları Çek Cumhuriyeti’nde de tekrarlayacağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.