Spor Haber Girişi : 18 Eylül 2012 10:30

Short trackta büyük başarı

Short trackta büyük başarı
Short Track’ta İnan Eren, Danubi Serisi-1’de yarıştı ve bin 500 metrede üçüncü oldu.
Erzurum Ajans-Short Track’ta İnan Eren, Danubi Serisi-1’de yarıştı ve bin 500 metrede üçüncü oldu. Türk Milli takımı ise takım halinde şampiyon oldu.
Erzurum’da kamp yaptıktan sonra Romanya’ya giden ve Avrupa’nın 7 ülkesinin katıldığı Danubia Sersi-1 Avrupa Short Track Yarışları’nda Türk sporcular önemli bir başarı elde ederken, Türkiye takım halinde de büyük çıkış yaparak turnuvayı şampiyonlukla tamamladı. Short Track Milli takımı, Antrenörler İvan Pandov, Rumiana Pandova ve Zeynep Erkılıç ile çıktığı Avrupa Arenasında büyük bir başarı elde etti. Milli Short Trackçılardan İnan Eren Bin 500 metre yarışlarında iyi bir yarış çıkartarak, kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Turnuvada takım halinde büyük bir başarı gösteren Türkiye Short Track Mille Takımı erkeklerde bayrak yarışlarında birincilik kupasının sahibi oldu. Türkiye’nin yeni olduğu bir spor dalında şampiyon olması Türkiye’de ve Erzurum’da büyük bir sevinç yaşattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.