Spor Haber Girişi : 18 Eylül 2012 10:00

Yarçın, Eğitim gücü adına mindere çıkacak

Yarçın, Eğitim gücü adına mindere çıkacak
Geçtiğimiz yıl güreşte Veteranlar Dünya Şampiyonluğunu kazanan Abdurrahim Yarçın, Perşembe günü bir kez daha Veteranlarda mindere çıkacak.
Erzurum Ajans-Geçtiğimiz yıl güreşte Veteranlar Dünya Şampiyonluğunu kazanan Abdurrahim Yarçın, Perşembe günü bir kez daha Veteranlarda mindere çıkacak. Eski Milli güreşçi, Macaristan’da Eğitim Gücü adına dünya şampiyonluğunu kovalayacak.

Erzurumlu eski Milli güreşçi Abdurrahim Yarçın, Perşembe günü Macaristan’da yapılacak olan Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek güreşçiler arasında yer alacak. Eğitim Gücüspor Başkanı Zeki Arıcıoğlu’nun destekleri ve sponsorluğunda Macaristan’a giden Yarçın, geçen yıl yakaladığı başarıyı bu yılda tekrarlamak istiyor. Daha öncede Veteranlarda büyük başarılar elde eden ve geçen yılda Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da Dünya Şampiyonu olan Eski Milli Güreşçi Abdurrahim Yarçın, Macaristan’da da Dünya Şampiyonu olabilmek için mindere çıkacak. Eğitim Gücüspor Kulübü adına Veteranlar Dünya Şampiyonasına giden Abdurrahim Yarçın, hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Kulüp Başkanı Zeki Arıcıoğlu’da desteklediği Eski Milli Güreşçi Abdurrahim Yarçın’a Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda güvendiğini ve şampiyon olacağına inandığını söyleyerek, kendisine başarı dileğinde bulundu. Eski Milli Güreşçi Abdurrahim Yarçın, kendisine destek veren ve sponsorluğunu üstlenen Arkes ve Can Urfa’nın sahibi Zeki Arıcıoğlu’na teşekkür etti. Yarçın, “Bu desteğin karşılığında altın madalyayı ülkemize getireceğim” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.