İlçeler Haber Girişi : 11 Mayıs 2012 12:45

Şiddete tepki için ağaç diktiler

Şiddete tepki için ağaç diktiler
Erzurum Oltu ilçe Devlet Hastanesi'nde çalışan idari personel, doktor, hemşire ve hizmetlileriyle birlikte ‘Şiddete tepki’ göstermek adına hastane bahçesine fidan dikti.
Erzurum Ajans-Erzurum Oltu ilçe Devlet Hastanesi'nde çalışan idari personel, doktor, hemşire ve hizmetlileriyle birlikte ‘Şiddete tepki’ göstermek adına hastane bahçesine fidan dikti.
Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Kara ve Hastane Müdürü Şafak Gürbüz’ün de katıldığı fidan dikimi neşe içerisinde gerçekleştirildi. Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kara, hekimler ve sağlık çalışanları olarak son günlerde sıkça gündeme gelmeye başlanan sağlık personeline yönelik şiddeti kınamak için böyle bir yöntem seçtiklerini söyledi. Başhekim Kara, hastane personelinin birer dikili ağacı olması düşüncesi ve gösterdikleri tepkiye katkı sağlaması arzusuyla ellerindeki çam fidanlarını hastane bahçesine diktiklerini belirtti.
Hastane çalışanları ise gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, “Hastalarımızı yaşatmak gibi bir misyonumuz var. Bizler bunu çok daha geniş bir çerçeveye yayarak tüm canlıları yaşatmak ve korumak şeklinde göstermek amacıyla fidan dikimi etkinliğine destek verdik” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.