Kültür-Sanat Haber Girişi : 03 Temmuz 2012 16:30

Şifa hastanesi çalışanları Erzincan'ı gezdi

Şifa hastanesi çalışanları Erzincan'ı gezdi
Özel Erzurum Şifa Hastanesi çalışanları, moral motivasyon programları kapsamında Erzincan'a gezi düzenledi.
Erzurum Ajans-Özel Erzurum Şifa Hastanesi çalışanları, moral motivasyon programları kapsamında Erzincan'a gezi düzenledi.
Erzurum'da 'A Kalite' hizmet sloganı ile yola çıkan Şifa Hastanesi, çalışanlarına yönelik aktiviteleri de ihmal etmiyor. Erzincan'ın kirazıyla meşhur Bayırbağ beldesinde dalında kiraz yiyen Şifa çalışanları, Pahnik Çayı'nın kenarında piknik yaptı, Çağlayan Girlevik Şelalesi'nin gizemli atmosferinde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şifa Hastanesi Basın Protokol Müdürü Esalettin Gül, hasta ve çalışanlarının moral ve motivasyonunun yüksek tutulmasına önem verdiklerini söyledi. Esalettin Gül, sosyal faaliyet kapsamında kendi çalışanları arasında anketler düzenleyip, ayın en başarılı çalışanını seçtiklerini kaydetti. Gül, "Tüm çalışanlar olarak bir yandan en iyi sağlık hizmetini sunarken diğer taraftan da birbirimizi bir ailenin fertleri olarak görüyoruz. Bu birlikteliğimizi de en güzel gezi organizasyonları düzenleyerek göstermeye çalışıyoruz." dedi.
Gezi dönüşü program hakkında tek tek duygu ve düşünceleri alınan hastane çalışanları; geziden oldukça memnun olduklarını, tüm hastane çalışanlarının da bu tür organizasyonlardan istifade etmeleri gerektiğini vurguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • zafer özdemir 01 Ocak 1970 02:00

    Müslüman çocuklarına hizmet edeceğiz diye anamın altınları ile yaptırılan okulu peşkeş çeken zihniyet ....