Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2018 12:30

Şifo: Kazanırsak önümüzü daha net göreceğiz

Şifo: Kazanırsak önümüzü daha net göreceğiz
BB Erzurumspor bu hafta evinde konuk edeceği Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-B.B. Erzurumspor bu hafta evinde konuk edeceği Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Temposu yüksek bir maç beklediğini belirten Teknik Direktör Mehmet Özdilek, “Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Olmazsa olmaz bir maç olacak” dedi.

TFF Süper Ligin 13’üncü haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan B.B. Erzurumspor hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. Haftalık basın toplantısında takımın son durumu hakkında bilgiler veren Teknik Patron Mehmet Özdilek, Antalyaspor’un bu yılın iyi çıkış yapan takımlarından biri olduğunu söyledi. Takımın son hafta evinde kaybettiğini anımsatan Özdilek, “Haliyle derecesi yüksek bir maç olacak. Ama biz kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İçerdeki saha ve taraftar avantajımızı Cumartesi günü en iyi şekilde kullanacağız. Olmazsa olmaz bir maç olacak ve kazanırsak önümüzü daha net göreceğiz” diye konuştu.

TARAFTARA SESLENDİ

Taraftarların bu takıma inandıklarını son maçta bir kez daha gösterdiklerini anımsatan Özdilek, bu haftada aynı desteği beklediklerini vurguladı. Maç saatinin çalışanlar için dezavantajlı olduğunu kaydeden Özdilek, “Bu noktada taraftarlarımızdan fedakarlık bekliyoruz. Onların itice gücüne çok ihtiyacımız var” dedi.

Öte yandan Özdilek sakatlığı devam eden Taylan’ın bu hafta oymayacağını bildirdi. Tedaviye cevap veren Sefa’nın da takımla birlikte önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacağını anlatan Özdilek, Erhan’ın da sakatlığının tamamen düzeldiğini söyledi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.