İlçeler Haber Girişi : 30 Mayıs 2012 13:30

Şiir dinletisi programına yoğun ilgi

Şiir dinletisi programına yoğun ilgi
Erzurum Pasinler’de Nevin Muhammet Özdemir İlköğretim Okulu’nca Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen şiir dinletisi programı davetliler tarafından büyük ilgi gördü.
Erzurum Ajans-Erzurum Pasinler’de Nevin Muhammet Özdemir İlköğretim Okulu’nca Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen şiir dinletisi programı davetliler tarafından büyük ilgi gördü.
Pasinler Nevin Muhammet Özdemir İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerinin yılsonunda hazırlamış oldukları “Bir bahar akşamı” şiir dinletisi büyük ilgi gördü. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çok amaçlı salonunda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Suat Özaras, okul olarak geleneksel hale getirdikleri bir bahar akşamı şiir dinleti programına iştiraklerinden dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ise şiirlerin yaşantımızda büyük bir öneme sahip olduğunu, şiirlerin bazen türkü, bazen şarkı ve bazen de bestesiyle İstiklal Marşımız gibi gönüllere mest eden marşlar olabildiğini ifade etti. Slayt eşliğinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından okunan şiirler programa katılan davetlilerin beğenisini kazandı.
Program daha sonra okul öğrencileri tarafından şiir eşliğinde sunulan sema gösterisiyle son buldu. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Şube Müdürü Mennan Dölekli, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.