İlçeler Haber Girişi : 05 Mart 2012 11:32

Sokak köpeğine çarptılar yavrusu başını bekledi

Sokak köpeğine çarptılar yavrusu başını bekledi
Erzurum'un Oltu ilçesinde bir araç sokak köpeğine çarpıp kaçarken, annesinin başında bekleyen yavru köpek görenlerin içiniz sızlattı.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde bir araç sokak köpeğine çarpıp kaçarken, annesinin başında bekleyen yavru köpek görenlerin içiniz sızlattı.
Oltu ilçesi Atatürk Caddesi'nde bir aracın çarparak kaçtığı sokak köpeği, yol ortasında hayatını kaybetti. Annesinin yerde yattığını gören yavru köpek, annesinin başında bekleyerek bir an olsun ayrılmadı. Yerde yatan annesinin sırtına başını koyarak inlemesi ise yürekleri dağladı. Dakikalarca annesinin başında bekleyen yavru köpek ve annesi olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından veterinere götürüldü.
Veterinerin anne köpeğin öldüğünü tespiti üzerine belediye ekipleri yavru köpeğe sahip çıkarak karnını doyurdu. Köpeğe çarparak kaçan araç sahibine vatandaşlar tepki gösterirken, "Bunu ancak insanlıktan nasibini almamış bir vicdan yapar. Anne köpeğe çarpan sürücü hayvanı cadde üzerinde bırakıp kaçmış. Belki de aracından inip ne olduğuna bir baksaydı, anne köpeği veterinere daha erken götürebilir, belki kurtulmasını sağlayabilirdi. Yazıklar olsun, böyle insanlığa" şeklinde konuştu.
Vatandaşlar, yavru köpeğin dakikalarca annesinin başından ayrılmayarak başını beklemesinin büyük bir ibret vesikası olduğunu ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.