Bölge Haber Girişi : 25 Mart 2011 16:23

Sokak magandaları dehşet saçtı!..

Sokak magandaları dehşet saçtı!..
Erzurum'da sokak magandaları onlarca insanın kıraathane önüne kurulan masalarda oturdukları sırada bir kişiye rastgele tabancayla ateş açtı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da sokak magandaları onlarca insanın kıraathane önüne kurulan masalarda oturdukları sırada bir kişiye rastgele tabancayla ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken saldırganlar kaçarak gözden kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Tebrizkapı semti Kevelciler Caddesi girişinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Onlarca insan sıcak havanın da etkisiyle kıraathane önünde kurulan masalarda oturup çay içerken, bu sırada iki kişinin bir kişiyi kovalayıp tabancayla ateş ettikleri görüldü. Silah seslerini duyup koşuşturmacaya şahit olan vatandaşlar, masaların altına girerek seken kurşunlardan korunmaya çalıştılar. Daha sonra saldırganlar ara mahallelere girerek gözden kaybolurken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde boş kovan tespiti yapan polisler müşteki O.Ç.'nin ifadesine başvurdu.

Kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.