Siyaset Haber Girişi : 31 Aralık 2014 12:01

SP Erzurum İl Başkanı Çalık yılbaşı eğlencelerini eleştirdi

SP Erzurum İl Başkanı Çalık yılbaşı eğlencelerini eleştirdi
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, dünyada yaşanan zulümlerin ortasında yılbaşı eğlencesi diye yapılan programları eleştirdi.
Erzurumajans-Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, dünyada yaşanan zulümlerin ortasında yılbaşı eğlencesi diye yapılan programları eleştirdi.

Çalık, "Önce yalnızca bir "eğlence vasıtası" olarak masum gösterilen yılbaşı, giderek tam bir Hıristiyan adetlerinin uygulandığı bir gece oldu. Batı emperyalizminin dünyaya dayattığı, kapitalist çarkın dişlilerinden biri olan ve tüketim çılgınlığı için en büyük fırsat bilinen yılbaşını günler öncesinden kutlama hazırlıklarına başlayan milletimiz, çam süslemelerinden, Noel baba oyuncaklarına, hediye çoraplarından, şampanya sepetlerine kadar bin-bir türlü özenti adetleri iyice kanıksamış durumda.

Harama özendirilen insanlarımız, Milli adına bile başlı başına bir hakaret olan piyango biletlerine cazip vaatlerle hücum ettiriliyor. Hükümet umut tacirliği yapmayı öyle abarttı ki özelleştirdiği halde PTT Şubeleri bile Milli Piyango bileti Satıyor. Halkımız topyekûn bir alış-veriş ve kutlama çılgınlığına kapılıyor. Üstelik bütün bunlar sözüm ona bir "çağdaşlık" ön şartı olarak topluma dayatılıyor. 31 Aralık akşamı ise rezalet tavan yapıyor! Sabahlara kadar alkol ve en adi ahlaksızlıkların yapıldığı sözde "kutlama" rezaletine tanık oluyoruz. Bu çılgınlık Müslüman toplumumuzu baştan aşağı öylesine kaplamış ki, ertesi günü tatil ilan etmişiz.

Saadet Partililer olarak açıkça söylüyoruz ki; tam bir Hristiyan toplumu gibi kutladığımız yılbaşı, artık bazılarının savunduğu gibi yalnızca eğlence aracı değil, her anlamda gayri Müslimlere özenme vasıtası haline gelmiştir. Gelinen bu durum Müslüman Türk milletinin bugünü ve yarını açısından endişe ve kaygı verici bir durumdur. Birkaç çam kesildi diye kıyameti koparanların yılbaşı diye devirdikleri çamlardan bahsedilmemesi yeşili ve çevreyi koruma adına ne kadar samimi olduklarının göstergesidir.

Kurban Bayramlarında Kurbanlık Hayvanların kesilmesine karşı çıkanlar birkaç gün önceden Hindi Bakmaya çıkmaları garip değil mi ? Sözün özü 1000 yıl İslam'ın bayraktarlığını yapmış Necip Türk Milleti'ni dejenere etme çalışmaları içimizdeki Haçlı Avrupa Hayranlarının katkılarıyla devam ediyor. Şairin dediği gibi bize bir nazar oldu, cumamız pazar oldu Bize ne oldu ise, hep azar azar oldu! Bu Karanlık Günlerin Ardından Mutlaka Aydınlık Gelecek Ve Milletimiz Hakkettiği Yönetime kavuşarak Yeni bir dünya İdealine ulaşacaktır." diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • galalı 01 Ocak 1970 02:00

    erzurumun en has başkanı seviyoruz seni başkan