Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2012 18:30

Sporcu Eğitim Merkezi Seçmeleri yapıldı

Sporcu Eğitim Merkezi Seçmeleri yapıldı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi seçmeleri Atletizm branşı ile başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi seçmeleri Atletizm branşı ile başladı. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bu yıl sporcu eğitim merkezine atletizm, güreş ve kalakta yapılacak seçmeler sonucu öğrenci alınacağını söyledi. Yapılan atletizm seçmelerine Erzurum Merkez ilçeler Palandöken, Yakutiye ve Aziziye'nin dışında, Horasan, Narman, Tekman ve Tortum'dan öğrenciler katıldı. Bayan ve erkeklerde 90'a yakın sporcu sporcu eğitim merkezi sınavlarını kazanmak için koştu. Atletizm Tartan Pistte Gerçekleştirilen yarışları Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nden Kemal Köprülü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan ile Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ve çok sayıda spor sever izledi. Yapılan sınav sonucnunda başarılı olan 5 sporcu yatılı olarak, dört sporcu da gündüz eğitimi almak üzere sporcu eğitim merkezine girmeye hak kazandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.