Spor Haber Girişi : 03 Şubat 2014 16:05

Sporculara Arısoy morali

Sporculara Arısoy morali
Erzurum'da haltercilerin çalışmalarını izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, sporculara moral verdi.
Erzurumajans-Erzurum'da haltercilerin çalışmalarını izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, sporculara moral verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, spor tesislerini gezerek bu tesislerde yapılan çalışmaları yerinde izliyor. Arısoy, önceki gün Antrenör Hüseyin Çelik yönetiminde çalışmalarını sürdüren haltercilerin idmanını izledi ve onlarla uzun süre sohbet etti. Erzurum GHSİM Halter Antrenörü Hüseyin Çelik'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, genç olmasına rağmen büyükler kategorisinde de yarışan ve kilosunda Türkiye'nin en iyi beş haltercisinden biri olan Ahmet Eren Karabacak'la da yakından ilgilendi. Arısoy, genç halterciden büyük başarılar ve dereceler beklediklerini söyledi.

BAYAN HalterCİLERİMİZDE OLACAK


Arısoy, erkek haltercilerin yoğun çalışmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Erzurum'da haltere ilgi duyan bayan sporcuları da halterin içine çekeceklerini söyledi. Arısoy, "Erkek haltercilerimizin yanında bayan haltercilerimizde olacak. Bunun içinde çalışmalar yapıyoruz" dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, sömestri tatilinde il dışından ve yurt dışından kış ve buz sporları dallarında bir çok sporcu ve takımın çalışmak için Erzurum'un yolunu tuttuğunu belirtirken, spor salonlarındaki yoğunluğunda kendisini mutlu ettiğini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.