Erzurum Haber Girişi : 03 Haziran 2018 23:00

Süer, gazetecilerle iftarda buluştu

Süer, gazetecilerle iftarda buluştu
MNG AVM Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iftarda basın mensupları ile buluştu.
Erzurumajans-MNG AVM Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iftarda basın mensupları ile buluştu. 2 bin 500 gencin istihdam edildiğini belirten Süer, “Bugünkü enerji ve sinerji sizlerin emeği ve çabasıyla da gerçekleşti” dedi.

Doğu Anadolu’nun en büyük alışveriş merkezi olan MNG AVM’nin Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum’da görev yapan basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.



İftar öncesinde bir dizi konuşma gerçekleştiren Süer, MNG AVM’ye olan ilginin gün geçtikçe daha da arttığını ifade etti. Büyük bir sinerji yakalandığını sözlerine ekleyen Süer, “MNG AVM’de bugün yüzde yüz doluluk oranı sağlanıyor. Yaklaşık 2 bin 500 gencimiz istihdam ediliyor. Bunlar çok önemli sayılar. Bugün enerji ve sinerji sizlerin emeği ve çabasıyla da gerçekleşti. Bugüne kadar hep sizler yanımızda oldunuz. Bu istihdama ve yatırıma çok büyük emeğiniz geçti. Bugüne kadar hiç kimse bu yatırımla ilgili olumsuz eleştiri yapmadı, hep yanımızda yer aldı. İşte bu emeğin sonucunda bugün Erzurum için çok ciddi katma değer sağlanıyor. Şahsım ve kurumumum adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerine de katkılarının süreceğini belirten Süer, “Erzurum’a yapılacak yeni yatırımlar da MNG’ de yer alacak. Biz de bu sinerjiye katkı sağlamak için çalışıyoruz. Şehrin her kurumuyla istişare ederek, sosyal sorumluluk alanında desteklerimiz devam edecek” sözlerini kullandı.

İftar sonrası Aydoğan Süer, gazetecilerle görüş alışverişinde bulunarak uzun süre sohbet gerçekleştirdi. 

Doğa ALCA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.