Bölge Haber Girişi : 30 Mayıs 2011 18:34

Taekwondo dostluk kupası Erzurum'un!..

Taekwondo dostluk kupası Erzurum'un!..
Erzurumlu taekwondocular, Elazığ'da başarılı müsabakalar çıkarttı. Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da yapılan Doğu vea Güneydoğu Anadolu İllerarası Minikler Taekwondo Dostluk Turnuvasına Erzurumlu sporncular damgasını vurdu.

Erzurum Ajans-Erzurumlu taekwondocular, Elazığ’da başarılı müsabakalar çıkarttı. Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da yapılan Doğu vea Güneydoğu Anadolu İllerarası Minikler Taekwondo Dostluk Turnuvasına Erzurumlu sporncular damgasını vurdu.

Onbeş ilin katıldığı turnuvada Erzurum 3 birincilik, bir gümüş ve iki üçüncülük madalyası olmak üzere toplam altı madalya kazandı. Erzurum bu başarısını takim halinde birinci olmakla taclandırdı. Elazığ’dan takım halinde birinci olarak Erzurum’a dönen taekwondocular camiada ve spor çevrelerinde büyük bir sevinç yaşattı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Zafer Kavcı, takım halinde birinci olarak Erzurum’a döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, “Bize destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ile Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.