Bölge Haber Girişi : 14 Nisan 2010 14:16

Taekwondocular karaman'a iddialı gidiyor!..

Taekwondocular karaman'a iddialı gidiyor!..
Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası Karamanda yapılacak. Erzurum'u şampiyonada üç sporcu temsil edecek.

Erzurum Ajans-Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası Karaman’da yapılacak. Erzurum’u şampiyonada üç sporcu temsil edecek.Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programında yer alan Poomse Türkiye Şampiyonası 16-18 Nisan tarihlerinde Karaman’da yapılacak. Şampiyonada Erzurum’u üç sporcu temsil edecek. Antrenör Zafer Kavcı yönetiminde Karaman’a gidecek olan taekwondocular oldukça iddialı olduklarını belirtti.
Antrenör Zafer Kavcı, Elazığ’da yapılan teşvik müsabakalarında gösterdikleri başarıyı Karaman’da da tekrarlayacaklarını söyledi. Kadroda bulunan üç taekwondocusuna da güvendiğini belirterek, “Şampiyonaya iyi hazırlandık. İnşallah emeğimizin karşılığını şampiyon olarak görürüz. Bize her zaman destek veren ve yardımlarını esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ile Gençlikspor Kulüp Başkanımız Memduh Ceyhan’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Türkiye şampiyonu olacaklarına inandığını belirtken Kavcı, şampiyonluk kupasını Erzurum’a getireceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.