Spor Haber Girişi : 17 Eylül 2012 15:00

Tarakcı, Sırbistan yolcusu

Tarakcı, Sırbistan yolcusu
Eksrim Genç Milli takım Antrenörü olan Gençlikspor Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç ile öğrencisi Ayşe Eda Tarakcı, Türkiye’yi Sırbistan’da temsil edecek.
Erzurum Ajans-Eksrim Genç Milli takım Antrenörü olan Gençlikspor Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç ile öğrencisi Ayşe Eda Tarakcı, Türkiye’yi Sırbistan’da temsil edecek. Milli eskrimci Ayşe Eda Tarakcı 22 Eylül 2012 tarihinde Sırbistan’ın Zeranjenin kentinde yapılacak olan Avrupa Circuit Yıldızlar Epe Yarışları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli takımda yer alacak. Türkiye’yi bu müsabakalarda temsil edecek olan Erzurumlu sporcu, hocası Mehmet Ali Dayanç nezaretinde günde çift antrenman olmak üzere haftanın altı günü çalışmalarını sürdürüyor. Yakutiye Spor Salonu’ndaki eskrim salonunda hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Milli sporcu, madalya için kendisine güvendiğini söyledi. Daha önce Türkiye şampiyonlukları kazanan Ayşe Eda Tarakcı, Avrupa’da da başarılı olacağını söyledi.

SIRA AVRUPA’YA GELDİ


Türkiye’de şampiyonlukları bulunan Milli eskrimci Ayşe Eda Tarakcı, artık Avrupa’da da başarıyı yakalamanın zamanının geldiğini söyledi. Başarı için kendisine güvendiğini belirten Tarakcı, “Antrenörüm Mehmet Ali Dayanç yönetiminde yoğun bir şekilde idmanlarımı yapıyorum. Haftanın altı günü günde çift antrenman yaparak Circuit Epe Yarışlarına hazırlandım. Artık yol hazırlıkları yapıyorum. Avrupa’da başarılı olacağım” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.