Bölge Haber Girişi : 23 Eylül 2011 17:31

Tebrizcik'te toplu açılış!..

Tebrizcik'te toplu açılış!..
Aziziye ilçesine bağlı Tebrizcik Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, cami lojmanı, minare ve çeşme için açılış töreni düzenlendi.

Erzurum Ajans-Aziziye ilçesine bağlı Tebrizcik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, cami lojmanı, minare ve çeşme için açılış töreni düzenlendi. Tebrizcik Mahallesi Muhtarı Mehmet Dursun Varol’un girişimleri, Aziziye’deki kurumların ve EKSİ Genel Müdürlüğü’nün dayanışması ile yapılan lojman, minare ve çeşmenin açılışına, Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Remzi Ertek, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Muhtar Varol, yaklaşık üç yıldır, Tebrizcik Mahallesi’ne hizmet için geceli gündüzlü çalıştığını ifade ederek, cami lojmanı, minare ve çeşmenin yapılmasında büyük destek ve katkılarını gördüğü Kaymakamlığa, Belediyeye ve ESKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

AZİZİYE’NİN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, ilçenin her köşesine hizmet götürmek için imkanlarını seferber ettiklerini ifade ederek, “Kurumlararası işbirliğiyle bir mahallemizin umumi ihtiyaçları giderilmiş oldu. İmkanlarımız elverdiğince halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

ESKİ Genel Müdürü Remze Ertek ise, kurum olarak bağlı mahallelerde çeşme ve altyapı çalışmaları yürüttüklerine vurgu yaparak, çalışmaların tempolu bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal da, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalle muhtarı Mehmet Dursun Varol’u başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Varol’un gerek Kaymakamlık ve gerekse belediyenin yollarını mahallesine hizmet için aşındırdığına işaret eden Ünsal, “Mahallesi için üreten, çalışan ve katma değer ortaya koyan muhtar, belediyeden ve kaymakamlıktan istediği payı aldı. Bu yatırımlara katkı sunan hayırseverlere de teşekkür ediyorum. İlçemiz izin güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Malumunuz köylü milletin efendisidir ve gidemediğin yer de senin değildir. Biz bu düsturlar hareket ediyor ve çalışan arkadaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Mahalle Muhtarı Varol, Kaymakam Ünsal, Başkan Cengiz ve ESKİ Genel Müdürü Ertek’e birer teşekkür plaketi verdi.

Daha sonra cami minaresi, lojman ve çeşme için açılış kurdelası kesilirken, protokol üyeleri çeşmeden su içtiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.