Bölge Haber Girişi : 21 Haziran 2011 15:20

Tekerlekli kayakçılar Ordu'ya gitti!..

Tekerlekli kayakçılar Ordu'ya gitti!..
Türkiye Kayak Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan ve yarın Ordu'da başlayacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum'u Gençlikspor Kulübü temsil edecek.

Erzurum Ajans-Türkiye Kayak Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve yarın Ordu’da başlayacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u Gençlikspor Kulübü temsil edecek. Zorlu maçlar için Antrenör Mülkinaz Gündüz yönetiminde Ordu’ya giden Tekerlekli kayakçılar, madalya ve kupa için kendilerine güvendiklerini söylediler. Neşeli geçen çalışmaların ardından geçtiğimiz günlerde Kübra Tosun’u anma müsabakalarında da tecrübe kazanan Gençlikspor’un tekerlekli kayak takımı, Ordu’dan takım halinde bayanlarda ve erkeklerde şampiyon olarak Erzurum’a dönmek istiyor.

Nefesleri kesecek olan Tekerlekli Kayak Yarışları Türkiye Şampiyonası öncesinde iddialı olduklarını belirten Antrenör Mülkinaz Gündüz, hedeflerinin şampiyonluk kupasını Erzurum’a getirmek olduğunu söyledi. Genç çalıştırıcı, “Kupaları ve madalyaları toplamaya gidiyoruz. Ordu’da bir tarih yazarak Erzurum’a döneceğiz” dedi.

BAYRAKTAR UĞURLADI

Tekerlekli kayak takımını Ordu’ya uğurlayan Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, kayakçılardan Ordu’da bir tarih yazarak Erzurum’a döneceklerine inandığını söyledi. Tecrübeli İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, şampiyonluk için Antrenör Mülkinaz Gündüz ile sporcularına güvendiğini de sözlerine ekledi.

Kayak İl Temsilcisi Bayraktar, “Kadromuzda birbirinden yetenekli gençler bulunuyor. Bu sporcu arkadaşlarımız, şampiyonada ilimizi en güzel şekilde temsil edecekler. Tüm çalışmalar başarılı bir şekilde tamamlandı. Şimdi sıra sporcularımızın başarısında inanılorum ki, onlarda en iyi şekilde mücadele edecekler ve şampiyonluğu Erzurum’a getirecekler. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.