Bölge Haber Girişi : 19 Aralık 2009 19:36

TEKNOSA'dan Erzurum'a yeni şube!..

TEKNOSA'dan Erzurum'a yeni şube!..
Türkiye'deki önemli teknoloji perakendecilerinden olan Teknosa'nın Malatya'daki ikinci mağazasının açılışında uzun kuyruklar oluştu.
Erzurum Ajans-Türkiye'deki önemli teknoloji perakendecilerinden olan Teknosa'nın Malatya'daki ikinci mağazasının açılışında uzun kuyruklar oluştu.

Malatya Park içinde açılan Teknosa Extra'nın özel açılışına Malatyalılardan yoğun bir ilgi gösterdi. Açılış nedeniyle indirimli teknolojik ürünlerin sahibi olmak isteyen Malatyalılar, uzun kuyruklar oluşturdular.

Bünyesinde beyaz eşyadan cep telefonuna binlerce elektronik ürün ile birlikte bir de D&R mağazası bulunan Malatya Park Teknosa Extra, 800 metrekarelik satış alanında hizmet verecek.

Bu arada, Malatya'da mağaza sayısını 2'ye çıkartan Teknosa, yılsonuna kadar mağaza sayısını 250'ye çıkarmayı planlıyor. Şu anda Türkiye'de mağazaları 65 il merkezinde bulunan Teknosa, önümüzdeki yıl 81 il merkezinde de mağaza açan teknoloji perakendecisi olmayı hedefliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.