Erzurum Haber Girişi : 11 Ağustos 2012 14:00

TFF Yöneticileri Vali Öztürk'ü ziyaret etti

TFF Yöneticileri Vali Öztürk'ü ziyaret etti
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özerten ve Genel Sekreteri Emre Alkin Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özerten ve Genel Sekreteri Emre Alkin Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.
Yarın Erzurum’da oynanacak olan Süper kupu finali maçı öncesi kente gelen TFF heyeti Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Vekili Ufuk Özerten burada yaptığı açıklamada, “Stad 20 bin kişilik, bilet yetişmiyor. Bu yüzden herkesi mutlu etmemiz mümkün olmuyor. Onun için bilet almayan Erzurumlular bizim kusurumuza bakmasınlar. Yani bilet sorunun sebebi stad, yoksa hem Fenerbahçeli hem de Galatasaraylı yetkililer ellerinden gelenleri yapıyorlar. Biz hatta Erzurumlu futbol severler bilet alabilsin diye internetten bilet satışı yapmadık tek yerden satmayı uygun gördük, bu sayede Erzurumluların bilet almasını sağladık. Hatta herkese iki bilet hakkı verdik bunun sebebi maça abi kardeş ve baba oğul maçı izlemeye gelip izleyebilsin. Ama karaborsacılarında önlenmesi lazım. Maça gölge düşmemeli kardeşlik havasında geçmeli.” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Omer Omer 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum`a 5000 bilet gönderilmiş, 2000`i protokole dağıtılmış. 3000`i vatandaşa satılmış. Ne protokolümüz varmış helal olsun hepsine. Ayrıca tff çıkmış erzurumlulardan özür diliyor biletler karaborsaya düştü diye. İstanbul`da satılan 20000 biletin ne anlamı var? gerçekten mükemmel bir organizasyon yapmış tff. Kendini düşünen vatandaşı ezdiren erzurumlu yöneticilere de helal olsun diyorum.

  • ali 01 Ocak 1970 02:00

    Kendinizi böyle mi kandırıyorsunuz ? Yazık yahu sizler ki o koltuklarda düşünmesi gerekenlersiniz . Tek gişeden satıp insanlara zulm ederek hatta karaborsacılara yol göstererek bilet sattınız bu da Erzurumlunun hayrına mı oldu ? Sizin hiç mi aklınız çalışmadı da ERzurumdaki taraftarı unutup 10 bin bilet İstanbul`da dağıttınız . Ne desek çaresiz .

  • mücahit hararlı 01 Ocak 1970 02:00

    sayın yöneticiler çok güzel diyorsunuz ama hani nerde biletler gişelerde deyil. karaborsa satılıyor yetkililere duyurulur.kim cevap verecekse versin bekliyorum ama hayal atı alan üskudarı geçti GÜNAYDIN