Erzurum Haber Girişi : 16 Nisan 2012 19:15

Toraman'dan Bakan Şahin'in sözlerine tepki

Toraman'dan Bakan Şahin'in sözlerine tepki
Erzurumlular Birleşim Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman, bir basın bildirisi yayınlayarak İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i özür dilemeye davet etti.
Erzurum Ajans-Erzurumlular Birleşim Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman, bir basın bildirisi yayınlayarak İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i özür dilemeye davet etti.
Erzurumlular Birleşim Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman Erzurum'a bir dizi çalışmalar üzere gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ziyaretleri kapsamında Erzurum'un Pasinler ilçesine giderek kaymakamlık önünde kendisini karşılayan 60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır'ın "Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim" demesi üzerine bakan Şahin'in cevabının "Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim sözlerinin başta bütün Pasinlerliler olmak üzere bütün Erzurumluları derinden
yaralamıştır" dedi.
Başkan Toraman, "Bakan Şahin'in o sözlerinin hiçbir zaman bir dadaşa söylenebilecek sözlerin olmadığını, çünkü Hasankaleli Erzurumlu, haysiyetli, şerefli ve onurludur. Hasankaleli hiçbir zaman kimse için takla atmaz. Sayın bakan bir hasankaleliye o lafı etmemesi gerekirdi. Bu incitici davranışından dolayı İçişleri Bakanımızın vakit kaybetmeden başta Pasinlerliler olmak üzere bütün Erzurumlulardan özür dilemesini beklemekteyiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.