Erzurum Haber Girişi : 30 Ağustos 2013 00:38

Trafik polisine pes dedirten olay

Trafik polisine pes dedirten olay
Erzurum'un en işlek Paşalar Caddesi üzerindeki yaya kaldırımına araçların park edilmesi herkesi şaşırttı.
Erzurumajans-Cem BAKIRCI'nın özel haberi-Paşalar Caddesi üzerindeki yaya kaldırımına araçların park edilmesi herkesi şaşırttı. Yaya haklarını ihlal eden  üç araç sürücüsüne 77'şer TL para cezası kesildi.

SONUNDA BUNU DA GÖRDÜK

Kentin en işlek caddelerinden birisi olan  Paşalar Caddesi üzerindeki yaya kaldırımına park eden araçların sahipleri tüm uyarı ve anonslara rağmen bulunamadı. Park yasağı olmasına rağmen araçlarını kaldırıma park eden sürücüler arayan  trafik ekipleri son çare olarak park cezası uygulandı.

"KALDIRIMLAR YAYALAR İÇİN"

Sürücülerin duyarsızlığına tepki gösteren vatandaşlar  Muhammet Ergüden, Nizamettin Okçu ve Bülent Atakan,"Yaya kaldırımı üzerine araç parkının yapılması üzüntü verici olduğunu söylediler.

Kaldırım üzerindeki araçlara yaya kaldırımını işgal ettikleri gerekçesiyle üç 77'şer TL trafik para cezası uygulandı. Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubü Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, "Kaldırımlar araçlar için değiL yayalar için yapılıyor. Yaya kaldırımlarına araç park edenler hakkında cezai işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sürücülerin daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Lütfen kaldırım üzerine park yapmayın" uyarısında bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • atakan kara 01 Ocak 1970 02:00

    ya ne cazası kaldırınarabaları cekici ile bir cekici parası ödesinler ikincisi park parası ödesinler ensonda 77tl ceza ödesinler

  • mrt 01 Ocak 1970 02:00

    Sen paşalar caddesinde 8-9 katlı binalara otoparkı olmadan ruhsat verirsen onlarda park edecek yer bulamayıp kaldırıma park ederler

  • dadaşş 01 Ocak 1970 02:00

    ne şehir doğru dürüst ne de insanlar herkez kendıne aga paşa olmuş

  • monal 01 Ocak 1970 02:00

    erzurumda polis var mı ki insanlar korksunlar?

  • mehmet ödemiş 01 Ocak 1970 02:00

    Kaldırımlar yatalar içinse şehir merkezindeki kaldırımlar kahvehaneler tarafından bazı esnaflar tarafından işgal edilmelerine ne diyilecek nerde belediyeler nerde emniyet güçleri araçlara ceza kesmek kolay gel birde şehir içerisindeki kaldırımlara bak önlemini al şehiri kasaba yapma şehir şehir gibi olsun.