Eğitim Haber Girişi : 23 Şubat 2014 13:07

TÜİK'ten kardeş okula yardım

TÜİK'ten kardeş okula yardım
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından başlatılan 'Kardeş Okul' kampanyası çerçevesinde Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü (TÜİK), Yakutiye Çayırtepe İlkokulu ve Ortaokulu'na malzeme desteğinde bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından başlatılan 'Kardeş Okul' kampanyası çerçevesinde Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü (TÜİK), Yakutiye Çayırtepe İlkokulu ve Ortaokulu'na malzeme desteğinde bulundu.

TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü ,kardeş okul olarak seçilen Yakutiye Çayırtepe İlkokulu ve Ortaokulu'na malzeme desteğinde bulundu. Yakutiye Çayırtepe İlkokulu ve Ortaokulu Bölge Müdürlüğü tarafından ziyaret edilerek, Okul Müdürümü Bekir Kara ve okul öğretmenleriyle birlikte istişare edilerek okulun öncelikli ihtiyaçları belirlenerek gerekli destek yapıldı. TÜİK Bölge Müdürlüğü olarak, masa, sandalye, dolap ve gerekli olan bütün malzemeler temin edilerek okula gönderildi. Bölge Müdürü Ahmet Gür ," Hayatta en değer verdiğimiz çocuklarımızın geleceğe daha güvenle bakmaları için bu kampanyayı başlatan ilimiz Valisi Sayın Dr. Ahmet Altıparmak'a şükran ve saygılarımızı sunuyoruz. Atalarımızın da dediği gibi "Tek Taşla Duvar Yapılamaz" sözünden yola çıkarak, birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. İnsanlar bir arada yaşamak zorundadırlar. Bu zorunluluk bir dayanışmayı beraberinde getirir ve ortaya güzel sonuçlar çıkar." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.