Türkiye Haber Girişi : 29 Nisan 2014 18:46

Türkiye bu iki çocuğa ağlıyor

Türkiye bu iki çocuğa ağlıyor
Türkiye bugün iki kayıp çocuktan gelen acı haberle yıkıldı. Kayıp çocuklar Gizem Akdeniz ve Umut Zambak'ın cenazeleri bulundu.
Erzurumajans-Türkiye bugün iki kayıp çocuktan gelen acı haberle yıkıldı. Kayıp çocuklar Gizem Akdeniz ve Umut Zambak'ın cenazeleri bulundu.

İ
lk acı haber Adana'dan geldi. 2 günden beri kayıp olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedi, Çukurova İlçesinin Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkiinde bulundu. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, zanlının ailenin akrabası olduğu, Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, olumsuz cevap alınca da intikam almak için küçük çocuğu öldürdüğü öne sürüldü. Minik Gizem'in ailesi, acı haberle sinir krizleri geçirdi.İkinci acı haber ise Manisa'dandı. 4 gündür kayıp olan ilkokul öğrencisi Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar'da kullanılmayan bir su kuyusunda bulundu. 25 Nisan'dan bu yana aranan Umut'tan gelen acı haber, ailesini adeta yıktı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.