Spor Haber Girişi : 21 Kasım 2011 14:16

Türkiye büyükler serbest güreş 2. ligi

Türkiye büyükler serbest güreş 2. ligi
Yozgat`ta yapılan 2010-2011 Sezonu Türkiye Büyükler Serbest Güreş 2.Liginde Erzurum Pasinler Spor ile Erzurum Assistt Spor Kulüpleri başarılı müsabakalar yaptılar.
Erzurum Ajans-Yozgat`ta yapılan 2010-2011 Sezonu Türkiye Büyükler Serbest Güreş 2.Liginde Erzurum Pasinler Spor ile Erzurum Assistt Spor Kulüpleri başarılı müsabakalar yaptılar.

18 Kasım 2011 Cuma günü yapılan eleme müsabakalarında A grubunda yarışan Erzurum Assistt Spor Kulübü birinci müsabakada Kahramanmaraş Güreş İhtisası 16-12 yenerken, ikinci müsabakada Erzurum Pasinlersporu 16- 11 yendi, Assistt Spor Kulübü grubun son maçında yıldızlar topluluğu olan Sancaktepe Belediye Spora 26-4 yenilerek eleme grubunu ikinci tamamladı ve play-offa yükseldi.
Aynı grupta mücadele eden Erzurum Pasinler Spor ise grubu dördüncü tamamlayarak Klasman grubunda kaldı.

19 Kasım 2011 Cumartesi günü Play-of b grubunda mücadele eden Erzurum Assistt Spor Kahramanmaraş Belediye Spor ve Kahramanmaraş SGK Spora yenilirken, Edirne trakya birliği yenerek ligi 6. sırada tamamladı. İlk kez 2.ligde mücadele eden Erzurum Assistt Spor zorlu rakipleri arasında büyük bir başarı yakalamış oldu.
Klasman A grubunda yarışan Erzurum Pasinlerspor ise Tokat Turhal Şekerspora yenilirken, Kocaeli Gölcük Belediye Spor ile Çorum Dodurga Gençlik Spor Kulübünü yenerek 2.Ligde kalmayı başardı.

T
ürkiye Serbest Güreş 2.Ligi müsabakalarının Federasyon Temsilcisi olan Ensar Kurt yaptığı açıklamada “Erzurum’u temsil eden her iki kulübümüzde küçük bütçeleri ile büyük kulüpleri geride bırakmışlardır. Erzurumlu bir spor adamı olarak şunu söylemek isterim ki iki takımımızın da vermiş olduğu mücadele beni gururlandırmıştır. 2011-2012 Sezonunda iki Erzurum takımını omuz omuza 1.Ligde yükselirken görmek istiyorum. Kulüplerimize maddi ve manevi destek veren Assist Spor Kulübü Başkanı Sayın Gökhan Yükseloğlu`na ve ekibine, Erzurum Pasinler Spor Kulübüne destek veren Aslan Sertoğlu`na ve ekibine ayrıca Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar`a Türk Güreşi adına teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.