Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2014 23:51

Uğur Meleke: Selçuk kadro dışı bırakılmalı

Uğur Meleke: Selçuk kadro dışı bırakılmalı
Yorumcu Uğur Meleke, Galatasaraylı Selçuk İnan'ın kendine olan güvenini kaybettiğini, toparlanması için bir süre maçlarda oynamayıp psikolojik yardım alması gerektiğini söyledi.
Erzurumajans-Yorumcu Uğur Meleke, Galatasaraylı Selçuk İnan'ın kendine olan güvenini kaybettiğini, toparlanması için bir süre maçlarda oynamayıp psikolojik yardım alması gerektiğini söyledi.

TRT Spor'da yayınlanan Manşetlerde Spor programının yorumcusu Uğur Meleke Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'ın kaybettiği özgüvene yeniden ulaşması için kadro dışı bırakılması gerektiğini dile getirdi.

Sarı kırmızılı futbolcunun  kendine olan  güvenini yitirdiğini belirten Uğur Meleke, "Selçuk'un, 'neden topu aldığımda sadece Burak'ı arıyorum' ya da  'neden ben kaleye yürüyemiyorum' gibi pekçok soruyu kendi kendisine sorup düzelmesi için bir süre evde oturması gerekiyor" dedi.

Bazı oyuncuları oynatarak da kazanılabileceğini söyleyen Meleke, bu seçeneğin artık Selçuk İnan'da geçerli olmadığını ve Galatasaray'ın kaptanının yeniden eski günlerine dönebilmesi için geriye sadece kadro dışı bırakılması seçeneğinin kaldığını  savundu.

 "PRANDELLİ-ALBAYRAK MAÇINDA KAYBEDEN GALATASARAY OLDU"

H
afta sonu oynanan Kasımpaşaspor  maçında Wesley Sneijder'ın yedek kalmasının Abdürrahim Albayrak'ın kararı olduğunu öne süren Uğur Meleke, "Yönetimin bu müdahalesine karşılık Prandelli, Burak Yılmaz'ı Dortmund'da yedek oturttu ve kendi aldırdığı Dzemaili'yi ilk 11'de oynattı. Yani Prandelli yanlışa yanlışla karşılık verdi. Prandelli'nin yönetimle maç yapmaktan vazgeçip yönettiği takımın puan almasına yoğunlaşması gerek. Prandelli ile Albayrak arasında maç oynanıyor ve bu maçta kaybeden taraf Galatasaray" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.