Eğitim Haber Girişi : 05 Nisan 2016 16:46

Uluslararası Öğrenci Buluşması 23-24 Nisan'da Erzurum'da

Uluslararası Öğrenci Buluşması 23-24 Nisan'da Erzurum'da
Vali Ahmet Altıparmak, Uluslararası Öğrenci Derneği yöneticileri ile birlikte Mısır, Azerbaycan, Fas ve Benin Cumhuriyetinden gelen misafir öğrencileri makamında kabul etti.
Erzurumajans-Vali Ahmet Altıparmak, Uluslararası Öğrenci Derneği yöneticileri ile birlikte Mısır, Azerbaycan, Fas ve Benin Cumhuriyetinden gelen misafir öğrencileri makamında kabul etti.

Dernek Başkanı Ertan Halit Aksakal, bu yıl 9'uncusu olan Uluslararası Öğrenci Buluşmasının 23-24 Nisan'da 48 ülkeden temsilcinin katılımıyla Erzurum'da yapılacağını belirtti. Etkinliklerin Yakutiye Kent Meydanında düzenleneceğinE İŞARET EDEN Aksakal, 48 ülkenin stant açacağı buluşmada, temsilcilerin ülkelerine ait materyalleri sergileyerek, folklor oyunları ve yöresel lezzetleri Erzurumluların beğenisine sunacaklarını bildirdi.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Altıparmak, yurt dışından gelerek öğrenim gören öğrencileri yabancı olarak görmediklerini, misafir ve kardeş olarak kabul ettiklerini söyledi. Uluslararası Öğrenci Buluşmasında renk, dil, kültürlerin ve farklı coğrafyaların aynı meydanda buluşacak olmasının tarif edilemez bir güzellik olacağına dikkati çeken Vali Altıparmak, "Etkinlikte hem şehirlerin hem de ülkelerin kültürel zenginlikleri katılımcılarla buluşmuş olacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.