Bölge Haber Girişi : 11 Kasım 2010 00:59

Vakıflar bilmecesi!..

Vakıflar bilmecesi!..
Cumhuriyet Caddesi'ni felç eden Vakıflar İş Merkezi inşaatının ağır ilerlemesi vatandaşı isyan noktasına getirdi.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Caddesi’ni felç eden Vakıflar İş Merkezi inşaatının ağır ilerlemesi vatandaşı isyan noktasına getirdi.

Vatandaşın haklı tepkisi

VAKIFLAR Genel Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi’nde yaptırılan Vakıflar İş Merkezi inşaatının düşük temposu, vatandaşı artık canından bezdirmeye başladı. Şehrin en işlek mekânını yıllardır ‘felç’ eden inşaatın hayatı olumsuz yönde etkilediğini söyleyen vatandaşlar, “Bu inşaatın sorumlusu olan makamlar, işin ne kadar yavaş ilerlediğini görmüyorlar mı? Bu bir sorumsuzluktur” dediler.

İkinci ihale yapıldı mı?

HALKIN isyan noktasına geldiği inşaatla ilgili iddialar da bir türlü bitmiyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün yalanlamasına rağmen, zeminden çıkan suların gölete dönüştürdüğü inşaatın maliyetinin kesin olarak arttığı belirtiliyor. İddiaya göre, yüklenici firmanın maliyet artışını gerekçe göstermesi nedeniyle, ikinci bir ihale yapıldı. Müteahhit firma, son ihaleyle birlikte artan maliyetin faturasını ödemekten kurtuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.