Erzurum Haber Girişi : 15 Mayıs 2014 16:16

Vali Altıparmak Kilis'te Erzurum ekbini ziyaret etti

Vali Altıparmak Kilis'te Erzurum ekbini ziyaret etti
Kilis Önüpınar Suriyeli Mülteciler Kampını gezen Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 2012 yılından beri burada görev yapan Erzurum Afet Acil Durum Müdürlüğü ekibini ziyaret etti.
Erzurumajans-Kilis Önüpınar Suriyeli Mülteciler Kampını gezen Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 2012 yılından beri burada görev yapan Erzurum Afet Acil Durum Müdürlüğü ekibini ziyaret etti.

Ekip sorumlusu Zafer Özcan öncülüğündeki Erzurum ekibinin burada çok güzel çalışmalar sürdürdüğüne şahit olduğunu belirten Vali Altıparmak "Gerek Suriyeli mülteciler tarafından, gerekse kamptaki diğer birim ve yöneticiler tarafından sevilen, yaptıkları çalışmalardan dolayı takdir edilen bir ekibimiz var. Kampta bulunan insanların Erzurum ekibine gösterdiği sevgi ve memnuniyet beni de memnun etti. Erzurum ekibimizin burada görevini sürdürmesi yönünde ciddi bir talep var. Hatta daha önce ekibimizin burada kalması için 11 bin imza toplayıp devlet büyüklerimize, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza göndermişlerdi. Erzurum Valisi olarak gösterilen bu ilgi karşısında son derece mutlu oldum. Yaptıkları çalışmalar ve mültecilere olan samimi ve sıcak yaklaşımları ile büyük takdir toplayan Erzurum ekibimizi kutluyorum. Uzun zamandır burada fedakarca görev yapan arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak için bende kendilerini ziyaret ettim." dedi.

Konteyner Kentin son derece donanımlı olduğunu da kaydeden Vali Altıparmak, sosyal tesisleriyle, okullarıyla örnek bir yaşam alanı olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaretinin ardından kamptan ayrılan Vali Altıparmak Erzurum Afet ve acil Durum Müdürlüğü Ekibine ve diğer emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.