İlçeler Haber Girişi : 25 Mart 2016 16:50

Vali Altıparmak'tan teşekkür

Vali Altıparmak'tan teşekkür
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarına hayvan hastalıklarına karşı gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarına hayvan hastalıklarına karşı gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti. 

2016 yılı içerisinde hayvan hastalıkları ve zararlıları ile mücadele kapsamında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şubesi olarak başlatılan Şap ve diğer hayvan hastalıkları aşılamasında büyük bir çaba ortaya koydu. Veteriner Hekimler mesai saatleri içerisinde ve mesaiden sonra yaptıkları organize çalışmalardan dolayı ilçe merkezi ve köylerinde hastalık sıfır dereceye kadar düşürüldü.

İlçe Müdürlüğü ekipleri yoğun ve başarılı çalışmalarından dolayı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

İlçe Tarım Müdürü Metin Arifoğulları yaptığı açıklamada, "İlçemizde hayvancılık la uğraşan çiftçilerimizin hayvan sağlığı konusunda bilinçlendirdiklerini hastalık la mücadelede aşılama ve müdahaleleri zamanında yaparak bölge de hastalık konusunda sıfır risk sağlanmıştır. Çalışmalara katılan ve sağlanan başarıda emeği olan tüm personele teşekkür ediyoruz. Valimiz Sayın Ahmet Altıparmak'ın teşekkür belgesi ekiplerimize güç vermiştir." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.