Erzurum Haber Girişi : 26 Nisan 2014 23:30

Vali Altıparmak'tan müjdeli Tweet!

Vali Altıparmak'tan müjdeli Tweet!
İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Hizmet İçi Eğitimlerinin önemli bir kısmı Erzurum'da yapılacak.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, twitter hesabından İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Hizmet İçi Eğitimlerinin büyük bir kısmının Erzurum'da yapılacağı müjdesini verdi. Vali Altıparmak, ayrıca diğer bakanlıkların hizmet içi eğitimlerinin de Erzurum'da yapılması için girişimlerin devam ettiğini açıkladı.

VALİ ALTIPARMAK'IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

Erzurum Valisi Altıparmak'ın bu bakanlıkların hizmet için eğitimlerinin Erzurum'a kazandırılmasında uzun zamandır girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Geldiği günden buyana şehrin kalkınması ve gelişmesi için büyük çaba sarfeden Altıparmak'ın bu müjdesi de büyük bir sevinçle karşılandı.

ALA VE GÜLLÜCE FAKTÖRÜ

Her fırsatta memleketi Erzurum'a gelen ve sorunları yerinde tespit eden İçişleri Bakanı Efkan Ala, İçişleri Bakanlığı Hizmet İçi Eğitimlerinin büyük kısmının Erzurum'da yapılmasına tereddütsüz evet dedi. Bakan Ala'nın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de eğitimler için Erzurum demesi hemşerileri tarafından büyük takdirle karşılandı.

HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİNİN İLLER İÇİN ÖNEMİ

H
izmet içi eğitimlerinin yapıldığı iller yılda binlerce kişiyi ağırlıyor. Eğitimler için kentlere gidenler o kentin ekonomisine de önemli katkılar sağlıyor. Kaynak: EKSİ25HABER


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.