Erzurum Haber Girişi : 05 Şubat 2020 13:15

Vali Memiş nabız yokladı

Vali Memiş nabız yokladı
Erzurum Valisi Okay Memiş, Taşmağazalar esnafını ziyaret etti. Tarihi çarşının trafiğe açılması konusunda bazı esnafın beklentilerini dinleyen Vali Memiş, “Oturup konuşacağız. Hiç bir esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz” dedi.
Erzurumajans-Vali Okay Memiş beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve aynı zamanda Kuyumcular Odası Başkanı Rasim Fırat ile birlikte Taşmağazalar Çarşısını gezdi.



Bir dönem kent ekonomisinin belkemiği konumundaki tarihi çarşı de esnaflarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Memiş, çarşının trafiğe açılması konusundaki beklentilere, “Oturup, konuşuruz. Hiç bir esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz” cevabını verdi.



Tarihi çarşının çevresinde kentsel dönüşüm nedeniyle konutların yıkılmasıyla işlerinin daha da kötüye gittiğini belirten esnaflar, kent merkezinde gerçekleştirilen bir takım etkinliklerin Taşmağazalar’da yapılmasını istedi.



Çarşıda farkındalık oluşturmak adına bu talebi olumlu karşılayan Vali Memiş, ilk fırsatta bazı etkinliklerin Taşmağazalarda organize edileceği sözünü verdi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cemcaz 01 Ocak 1970 02:00

    Baska sehirde insanlar arabadan trafikten kacar bizimkiler trafige acilsin der. Allah akil versin bu carsi esnafina. Birakin milletce rahatca gezelim yahu

  • Abc 01 Ocak 1970 02:00

    Bence acilmasa colugumuz çocuğumuzla rahat alışveriş yapılabiliyor

  • ERZ 01 Ocak 1970 02:00

    yapılması gereken orayı trafiğe açmak değil komple yıkıp yeniden düzenleme yapmak.o bölge zaten gece kondu bölgesi,yıkımların devam edip peyzaj çalışmasıyla düzenlenmesi gerekirken bir de trafiğe açmak intihar etmek.Gece kondular yıkılıyor diye iş yok diyenlere gerçekten akıl sır ermiyor.Sizin müşteri özelliğiniz gece konduya zaten müsait değil:::)))))