Bölge Haber Girişi : 21 Eylül 2012 10:00

Vali Öztürk Ardahan Valisini ziyaret etti

Vali Öztürk  Ardahan Valisini ziyaret etti
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk yeni atanan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi.
Erzurum Ajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk yeni atanan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi.

Ziyaret için Ardahan iline gelen Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Ağustos ayı içerisinde Ardahan Valisi olarak yeni görevine başlayan Vali Seyfettin Azizoğlu ile Belediye Başkanı Faruk Köksoy tarafından karşılandı.

Ardahan Valiliği Şeref defterini imzalayan Öztürk, sıcak karşılamaları ve konukseverliği nedeniyle Vali Azizoğlu’na ve Belediye Başkanı Köksoy’a teşekkür etti. Öztürk, Vali Azizoğlu’nun meslek hayatı boyunca sergilediği başarılı çalışmalarının Ardahan Valisi olarak da devam edeceğinden emin olduğunu söyleyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret nedeniyle duyduğu onur ve mutluluğunu dile getiren Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ise Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, ve beraberindeki heyet’e ziyaret için teşekkür etti.

Vali Öztürk, Ardahan Kalesi'ni de gezdi. Öztürk ve beraberindeki heyet, karayolu ile Ardahan'dan ayrıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.