Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2011 13:20

Vali Öztürk'ten karetecilere ödül!..

Vali Öztürk'ten karetecilere ödül!..
Geçtiğimiz hafta Ankara'da yapılan Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası'nda takım halinde büyük bir başarı göstererek Avrupa İkincisi olan Erzurum Gençlikspor, Genç Erkekler Karate takımının sporcuları dün Vali Sebahattin Öztürk tarafından ödüllendiril

Erzurum Ajans-Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası’nda takım halinde büyük bir başarı göstererek Avrupa İkincisi olan Erzurum Gençlikspor, Genç Erkekler Karate takımının sporcuları dün Vali Sebahattin Öztürk tarafından ödüllendirildi. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreni oldukça renkli geçti. Ankara’da yapılan Kulüpler Arası Avrupa Karate Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza atarak karatede Erzurum’a Avrupa ikinciliği kupasını getiren Erzurum Gençlikspor Genç Karete takımının sporcularını ve tarihi başarıda büyük pay sahibi olan Antrenör Ahmet Çelebi’yi Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Vali Sebahatin Öztürk, tarihi başarıdan dolayı emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan, Kulüp Yönetimi ve Antrenör Ahmet Çelebi ile sporcuları kutladı.

27 ülkeden 637 dolayında sporcunun katıldığı Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası’nda Erzurum’un karate bir tarih yazdığını ifade eden Vali Sebahattin Öztürk, “Bu başarı bizim için çok önemli. Avrupa İkinciliği kupasını ilimize getiren sporcularımızı ve hocalarını kutluyorum. Ayrıca şampiyonluk kupasını da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un alması ve kupanın Türkiye’de kalması bizim için mutluluk kaynağı olmuştur. Çünkü bayrağımızı göndere bir Türk takımı çektirmiştir ve İstiklal Marşımızı söyletmiştir. Ayrıca bu müsabakalarla ilgili başarılı bir sunum gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü de tebrik ediyorum” dedi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Vali Sebahattin Öztürk, Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve Gençlikspor Kulübü Asbaşkanı Selami Kızılkaya katıldı.

Karate 7. Bölge Temsilcisi ve Karate Antrenörü Ahmet Çelebi’de kendilerine Avrupa Şampiyonası öncesinde ve sonrasında desteklerini esirgemeyen Vali Sebahattin Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gênçlikspor Kulübü Yönetimi ve Erzurum’un yerel ve yaygın medyasına teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.