Bölge Haber Girişi : 20 Nisan 2010 10:57

Vali'den gözyaşları içinde iş istedi!..

Vali'den gözyaşları içinde iş istedi!..
Aşkale'de yaşayan Kamil Taş, ilçeyi ziyarete giden Vali Sebahattin Öztürk'ten gözyaşları içinde iş istedi. Yatalak olan ağabeyine baktığını söyleyen Taş, "Zor durumdayım ne olur yardım edin"dedi. Vali Öztürk gözü yaşlı gence iş sözü verdi.

Erzurum Ajans-Vali Sebahattin Öztürk ilçe geçilerine dün Aşkale’de devam etti. Sabah saatlerinde ilk olarak ilçedeki Aşkale Çimento Holding’in yönetim kurulu toplantısına katılan Vali Öztürk daha sonra Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakam Asalet Karabulut’tan ilçe hakkında brifing alan Vali Öztürk, “Keşke her ilçemiz Aşkale gibi olsa. İşsizlik sorunu yok denecek kadar az. İlçedeki sanayi tesisleri gerçekten iyi çalışıyorlar. Hem ilçeye hem de Erzurum’a büyük yarar sağlıyorlar. Sanayiyle birlikte tarım ve hayvancılığa da önem vermek gerekir. Yöre çiftçisine, besicisine devletin sağladığı krediler ve yardımları iyi duyurmak lazım”dedi.

AĞLAYA AĞLAYA İŞ İSTEDİ

Brifing sonunda Vali Öztürk kaymakamlıktan ayrılırken, bu sırada yanına gelen Kamil Taş, “Sayın Valim ne olur bana yardım edin” dedi. Bu sırada gözyaşlarını tutamayan ve ağlamaya başlayan Taş, “Ağabeyim üç yıl önce trafik kazası geçirdi ve yatalak kaldı. Yıllardır ona bakıyorum ama işsizim. Ne olur bana bir iş verin” dedi. Bunun üzerine Kamil Taş’ı teselli eden Vali Öztürk, gence iş sözü verdi. Vali Öztürk ayrıca yatalak işsiz gecin ağabeyiyle ilgilenilmesi için Kaymakam Asalet Karabulut’a talimat verdi. Haber: Onur Sağsöz /Palandöken)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.