Bölge Haber Girişi : 20 Nisan 2010 10:47

Fırçadaki ben üç' resim sergisi açıldı!..

Fırçadaki ben üç' resim sergisi açıldı!..
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Küçüköner ve öğrencileri tarafından hazırlanan yağlı boya resim çalışması 'Fırçadaki ben üç' resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Küçüköner ve öğrencileri tarafından hazırlanan yağlı boya resim çalışması “Fırçadaki ben üç” resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.
Atatürk Üniversitesi Sanat Galerisi Merkezi’ndeki serginin açılış törenine Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet koçak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen ve Prof. Dr. Samih Diyarbakır, öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergi hakkında bilgi veren Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Küçüköner, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin yapmış oldukları son dönem yağlı boya resim çalışmalarının bir yıllık çalışma sonunda ortaya çıkarıldığını ve sergide toplam 65 eser bulunduğunu söyledi.
Küçüköner, “Buradaki yağlı boya resimler toplumsal olarak bakış açılarını yansıtıyor” dedi.
Sergi 25 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.