Medya Haber Girişi : 26 Haziran 2014 21:30

Veda Sinan polis radyosuna konuk oldu

Veda Sinan polis radyosuna konuk oldu
Erzurum Polis Radyosunun bu haftaki konuğu Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nden Engelliler-Dezavantajlılar Koordinatörü Veda Sinan oldu.
Erzurumajans-Erzurum Polis Radyosunun bu haftaki konuğu Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nden Engelliler-Dezavantajlılar Koordinatörü Veda Sinan oldu.

Erzurum Polis Radyosu'nda canlı olarak yayınlanan "Erzurum'da Spor Gündemi" programında bu hafta Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nden Engelliler- Dezavantajlılar Koordinatörü Veda Sinan'ı ağırladı.

Türkiye genelinde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlükleri bünyesinde kurulan Engelliler - Dezavantajlılar Birimi'nin yeni bir uygulama olduğunu dile getiren Veda Sinan, "Bu birimin Aksaray'dan sonra Türkiye' de ikinci olarak Erzurum'da açıldığını" dile getirdi.

Birim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen projenin amacıyla ilgili bilgi veren Sinan, "Farklı engellere sahip gençlerin topluma kazandırılması adına projelerini geliştirdiklerini, bu anlamda antrenörlerinin engellilere yönelik eğitim aldıklarını ve proje kapsamında gençlerin engel durumuna uygun çok farklı branşlarda eğitim verdiğini" belirten Engelliler-Dezavantajlılar Koordinatörü Veda Sinan ayrıca "Şu an eğitim verilen branşlara ek olarak halkımızın isteği doğrultusunda da çeşitli dallarda eğitim verilebileceğini ve projeye katılan gençlere ulaşım konusunda da yardımcı olduklarını" sözlerine ekledi.

Veda Sinan son olarak Polis Radyosu çalışanlarına ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne başarılı ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.