Bölge Haber Girişi : 02 Haziran 2011 11:31

Vodofone gençleri coşturuyor!..

Vodofone gençleri coşturuyor!..
Vodafone Türkiye Bireysel Müşteriler İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone FreeZone Müzik Festivali için Gaziantep'e geldiklerini bildirdi.

Erzurum Ajans-Vodafone Türkiye Bireysel Müşteriler İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone FreeZone Müzik Festivali için Gaziantep'e geldiklerini bildirdi.

Vodafone'nin dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden birisi olduğunu kaydeden Öğüt, basın mensupları ile Sahan Restoran'da buluştu. Bu yıl gençlik günleri düzenlediklerini kaydeden Ögüt, gençliğin bir defa yaşandığı, kısa olduğu ve özgürlüklerin yaşanması gerektiğinden yola çıktıklarını ifade ederek, "Gençleri coşturup, kısa olan gençliklerini doya doya yaşamalarını istiyoruz. 13 Mayıs'ta İstanbul'da başladığımız konser programına İzmir, Konya, Erzurum'da devam ettik. Gaziantep'teki konserin ardından cuma günü Kocaeli'de verilecek konserle programı sona erdireceğiz" dedi.

Öğüt, Badem, TNK, Aylin Aslım, Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah'ın verdiği konserlere bugüne kadar binlerce gencin katıldığını sözlerine ekledi.

Öğüt'ün konuşmasının ardından Vodafone ekibine Sahan Restoran'ın ünlü alevli kebabı ikram edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.