Spor Haber Girişi : 25 Aralık 2012 17:09

Voleybol maçları sürüyor

Voleybol maçları sürüyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları devam ediyor.

Erkek takımlar Kazım Karabekir Spor Salonu’nda mücadele ederken, bayan takımları da Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda şampiyonluk için karşılaşıyor.

13 erkek 9 bayan takım olmak üzere toplam 22 lise takımının katıldığı voleybol maçlarında büyük bir çekişme yaşanıyor. Şampiyon takımların Cuma günü belli olacağı turnuvada yarı final maçları yarın oynanacak ve final grubuna katılacak takımlar belli olacak.

Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği maçlarında şampiyon olacak bayan ve erkek takımı Erzurum’u grup birinciliği maçlarında temsil edecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, 22 takımın katıldığı voleybol il birinciliğinde sona gelindiğini belirterek, final grubu maçlarına yükselecek olan takımlara şimdiden başarı dileğinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.