Bölge Haber Girişi : 28 Kasım 2009 18:17

Yakutiye Belediyesi'nde tele bayramlaşma!..

Yakutiye Belediyesi'nde tele bayramlaşma!..
Yakutiye Belediyesi personeli bayramın belediye yemek hanesinde bayramlaşmak için bir araya geldi. Ancak, belediye çalışanları bayramlaşma töreninde bile başkanlarını göremedi.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi personeli bayramın belediye yemek hanesinde bayramlaşmak için bir araya geldi. Ancak, belediye çalışanları bayramlaşma töreninde bile başkanlarını göremedi.

Belediye yemekhanesindeki bayramlaşma törenine Başkan vekili Ferhat Mergan, Başkan yardımcıları, Hizmet-İş sendikası Başkanı Cevdet Tamgaç ve yönetimi katıldı.

Bayramların sevinç ve gurur günleri olduğunu belirten Mergan, “Böylesine güzel günler birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Umuyorum ki bu duygular bayramdan sonrada aynı şekilde devam edecektir” dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut ise bayramlaşma törenine telefonla katılarak tüm personelin ve Erzurum halkının bayramını kutladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.