Bölge Haber Girişi : 07 Nisan 2010 14:55

Yakutiye ilçeyi şantiyeye çevirdi!..

Yakutiye ilçeyi şantiyeye çevirdi!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hasanibasri, Rabiahatun, Palandöken mahallelerindeki yıkım çalışmaları, Üç Kümbetlerde yeni açılan Gürcü Mehmet camii önünden geçen ara yol ile Abdurahmanağa mahallesinde çocuk oyun alanı çalışmalarını inceledi.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hasanibasri, Rabiahatun, Palandöken mahallelerindeki yıkım çalışmaları, Üç Kümbetlerde yeni açılan Gürcü Mehmet camii önünden geçen ara yol ile Abdurahmanağa mahallesinde çocuk oyun alanı çalışmalarını inceledi. Halkla da sohbet eden Korkut, ardından Şükrüpaşa semtinde Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını denetledi.
 
Ali Korkut, yoğun çalışma temposuyla çalışmaları sürekli denetleyip, gittiği yerlerde halkla sohbet ediyor. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Korkut, zaman zaman da yapılan işler konusunda onlara bilgi aktarıyor. Hasanibasri, Palandöken semtinde metruk evlerin yıkım çalışmaların izleyen Korkut, ardından Sultan Melik mahallesinde Gürcü Mehmet camii önünde açılan ara yol çalışmalarını denetledi. Abdurahmanağa mahallesinde çocuklar için oyun park alanı açma çalışmalarını kontrol eden Korkut, ardından şehrin alt başına Şükrü Paşa semtine indi. Şükrü Paşa camii duvarının yapım çalışmalarını kontrol eden Korkut, bölgede yapılan karo-bordür çalışmalarını da denetledi.
Şükrü Paşa camii önünde cami cemaatiyle sohbet eden Korkut, vatandaşların istek ve taleplerini not aldı. Korkut, cami cemaatinin, semtte yürütülen çalışmalar ile cami duvarının yaptırılmasından dolayı teşekkürlerini aldı.Gününün büyük bir bölümünü hizmet sahasında geçiren ve sürekli çalışmaları yerinde denetleyen Ali Korkut, “Yerinde oturan bir başkan olmak istemiyorum. Yapacak çok işimiz var ve zamanımız kısıtlı. Bu denetimler işlerin de hızla yürümesine katkı yapıyor. Dolaşmanın bir yararı da semt insanlarıyla yüz yüze konuşabilme fırsatı yakalamak. Teşekkür eden de, eleştiren ve istekte bulunan insanımızla da karşılaşıyoruz. Yapabileceklerimizi yapacağız diyoruz, yapamadığımız işler için de söz vermiyoruz. Biz hizmette kararlıyız, halkımızın memnuniyeti bizim tek ödülümüz olacaktır” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.