Spor Haber Girişi : 27 Eylül 2012 15:30

Yakutiyespor taraftarıyla buluşuyor

Yakutiyespor taraftarıyla buluşuyor
Yakutiyespor BAL Liginde ikinci maçına seyircisi önünde çıkıyor.
Erzurum Ajans-Yakutiyespor BAL Liginde ikinci maçına seyircisi önünde çıkıyor. İlk maçında Ardahanspor ile Ardahan’da oynayan Yakutiyespor, yeni ismiyle Kazım Karabekir Stadyumunda Erzincanspor’u ağırlayacak. Grubun iddialı ismi Yakutiyespor Erzurumluları, ücretsiz izlenecek maç için stadyuma bekliyor.

Yakutiye Belediyesinin spora verdiği desteğin futboldaki ismi Yakutiyespor, 5-0’lık deplasman galibiyetinin ardından kendi evinde ve seyircisi önünde Erzincanspor’u konuk ediyor. 30 Eylül 2012 Pazar günü oynanacak maç için Erzurum halkını Kazım Karabekir Stadyumuna davet eden Yakutiyespor, ilk defa seyircisi önünde çıkacağı maç için güçlü bir taraftar desteği bekliyor. Pazar günü Saat 13.30 da eski ismiyle Cemal Gürsel, yeni adıyla Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak maç için Erzurum halkını ücretsiz, ama zevkli bir maç izlemeye davet eden Yakutiye Spor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan, “Yakutiyespor olarak Bal Ligi müsabakasında Erzincanspor’u ağırlayacağız. İlk maçında Ardahanspor’u Ardahan’da 5-0 ile geçen bir takımı izlemeye bütün Erzurumluları davet ediyoruz. Stadyuma girişler ücretsizdir. Yakutiyespor, BAL Liginde ilk defa kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. Bu bizim için çok önemli” dedi.

Yakutiyespor’un ilk defa seyircisi önünde oynayacağı maç, Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak. Pazar günü saat 13.30’da başlayacak müsabakaya girişler biletsiz yapılacak. Erzurum’un Bal ligindeki ekibi Yakutiyespor grupta iddia taşıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.